Стефан Караджово

Кмет: Тодор Стоянов Куртев
Телефон: (04742)22-26

Население 492 (ГРАО, 2015-03-15)
Землище 47 234 km²
Надм. височина 230 m
Пощ. код 8725
Тел. код 04742
МПС код У

 

Контакти – тел. на кметството: (04742)22-26

selo © 2017 Frontier Theme