Свирачи

Кмет: Тянка Димитрова Пехливанова

Телефон: (03665) 2225, 0884747468

E-mail:

 

Население 304 (ГРАО, 2015-03-15)
Землище 18,505 km²
Надм. височина 235±1 m
Пощ. код 6578
Тел. код 03665
МПС код Х

 

Контакти – тел. на кметството: (03665) 2225

selo © 2017 Frontier Theme