Мамарчево

Кмет: Марчо Тодоров Добрев
Телефон: (04743)23-25

Население 328 (ГРАО, 2015-03-15)
Землище 36,541 km²
Надм. височина 253 m
Пощ. код 8743
Тел. код 04743
МПС код У

 

Контакти – тел. на кметството: (04743)23-25

selo © 2017 Frontier Theme